Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Artykuły
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Błaszczyk-Bębenek Ewa
(1)
Kowal Karolina
(1)
Schlegel-Zawadzka Małgorzata
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Odżywianie
(1)
Uczniowie szkół podstawowych
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Gatunek
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Socjologia i społeczeństwo
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Częstotliwość spożycia wybranych produktów i napojów przez dzieci z regionu Małopolski - wyniki wstępne / Ewa Błaszczyk-Bębenek, Karolina Kowal, Małgorzata Schlegel-Zawadzka. [W:] Wpływ żywności i żywienia na zdrowie = Influence of food and nourishment on health / redakcja naukowa Jarosław Chmielewski, Magdalena Florek-Łuszczki, Iwona Stanisławska. - Warszawa, 2017. - S. 147-159.
Bibliografia na stronach: 157-159.
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej